Tuesday, August 24, 2010

~ S0000 3xCiT3d 2 C My LiL bB iN d w0Mb ~

weehuuu~ last m0nday aku pegi wat 3d/4d ultras0und scan kat visi0n c0llege kelana jaya which c0st me ab0ut RM90 f0r d service..dulu RM60 jew..n0w da up sket..but still lg d cheapest in t0wn..d service is damn gud..s0n0grapher yg sgt best..my app0intment pukul 4pm..s0 aku kuar 0pis lam kul 3 camtu, dengan kebenaran ye..i reached at d c0llege ab0ut 3.55pm..i asked my hubby utk dtg teman..beliau sampai dlm pukul 4.15pm..s0 aku dgn s0n0grapher just start first, x tunggu my hubby bc0z masa itu emas..hehe..bila kit0rg start jew, x dpt nk digambarkan perasaan aku bila first time nmpk ma lil bb dlm pewut dgn clear skali 4 d 1st time..beliau sgt pemalu 0k bc0z beliau telah menutup mukanya dgn tgn n kaki..0h bb, y la shy dgn mama..mama wan 2 c ur face la..slps dipujuk2 0leh aku n s0n0grapher tu, beliau pun alih la tgn beliau jap, ala2 main au cak gitu..s0n0grapher tu pun cepat2 save pic muka ma bb tu..seb bek sempat bc0z after dat, beliau tutup blk muka beliau dgn tgn n kaki..ad0yai..mengapa la sgt c0mel kerenah bb mama ni..geram mama nk geget2 tau..i'll sh0w u d pics 0f ma cute lil bb playing hide n seek wit us..heheh..



2 comments:

LiLo HoN3y said...

nak letak byk2 gamba bb beraksi dlm pew0t ni tp x reti la nk setting..bersepah2 jdnye..s0 letak satu jew la..heheh..

FaUzaNa MarDhiAh said...

halla..letak la lagi..cumey la!!hahahah..xsabar nak tunggu ie kuar..

Post a Comment

 

::LuRv3Ly::Pr3ci0u5::m0m3nT::. Design By: SkinCorner